2- och 4-hjuliga behållare

Sulo har en historia som går tillbaka till slutet av 1800-talet, började tillverka plastbehållare på 70-talet. Idag är vi en av världens största tillverkare av avfallsbehållare för kortvarig förvaring av sopor. Allt vårat ”know how” har vi genom åren löpande omsatt in i våra produkter.

Behållarna är väl beprövande och utvecklas löpande för att anpassas till dagens krav men också till framtidens ännu högre krav. Nya lösningar testas i våra egna laboratorium och ska minst uppfylla, i tillämpliga fall, EN 840 (SS-EN 840:1-6). Behållarna är tillverkade av formsprutad, återvinningsbar, UV-stabiliserad HD-polyeten.

Produktionen är certifierad enligt ISO 9001, ISO 14001 och vidare är produkterna också 3:e parts certifierade. Materialet innehåller inga miljöskadliga tillsatser och är 100 % återvinningsbara. Somliga behållare, beroende på färgval, har över 80% återvunnet material.

Lyftkanten är som standard ”form A” (DIN) men på förfrågan levererar vi även lyftkant ”form C” (Afnor) i de flesta modellerna, och passar till såväl sid- som baklastande fordon. Behållarna är utformade för att tåla hårt slitage och tufft klimat. Behållarna är lätta att tippa upp och är välbalanserade vid förflyttning.

För mer information om sortimentet se bifogade filer.